Μεταφορά σε όλη την Ελλάδα

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επόμενη. Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν, θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα σας. Για να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να στείλετεe-mail με αίτημα ακύρωσης, ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας από εμάς.

Όταν το προϊόν φτάσει στην διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη προκειμένου να παραδοθεί. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η μεταφορική εταιρία (ACS Courier) θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπο τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή προϊόντος είναι 10 ημερολογιακές ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στην εταιρία μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας , αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε την διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας.

Κόστος αποστολής

Τα έξοδα αποστολής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Εντός Ελλάδας

– από 0,5 kg έως 2 kg:             5 ευρώ

– από 2 kg έως 4 kg:                7 ευρώ

  • Ευρώπη

– από 0,5 kg έως 2 kg:             12 ευρώ

– από 2 kg έως 4 kg:                22 ευρώ

  • Διεθνώς

– από 0,5 kg έως 2 kg:             18 ευρώ

– από 2 kg έως 4 kg:                28 ευρώ

Οι ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) είναι:

  • Εντός Ελλάδας: 1-2 ημέρες

– νησιά: 1 – 3 ημέρες

– δυσπρόσιτες περιοχές: 1- 5 ημέρες

  • Ευρώπη: 5 – 7 ημέρες
  • Διεθνώς: 6 – 8 ημέρες

Ισχύοντες Όροι

Παράδοση προϊόντων – Έξοδα αποστολής.

 

  1. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του όρου 8 σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και εφόσον δεν συντρέχουν εξαιρετικές περιστάσεις, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  1. Καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, τελωνειακών ελέγχων, σε απρόβλεπτες περιστάσεις (π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργία, γεγονότα ανωτέρας βίας) ή όταν είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρίσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
  1. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης από δική μας αποκλειστικά υπαιτιότητα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα σας προσφέρουμε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την αγορά ορίζοντας από την πλευρά μας νέα ημερομηνία παράδοσης, είτε να ακυρώσετε την παραγγελία με πλήρη επιστροφή χρημάτων.