ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Με την ομάδα του brand αφοσιωθήκαμε στο να κάνουμε τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και ισχυρές. Κάθε συλλογή αρχίζει με την ανάπτυξη μιας ιδανικής γκαρνταρόμπας για την ανεξάρτητη γυναίκα. Κάθε ένδυμα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες της. Εμπνεόμενοι από την καθημερινότητα και την επικαιρότητα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ενδύματα που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία της γυναικείας ζωής.

“Για κάθε γυναίκα η οποία εξισορροπεί πολλά πράγματα, όπως οι σπουδές, η δουλεία, η μητρότητα, η οικογένεια, η κοινωνική ζωή, στόχος μου είναι να δημιουργήσω κλασικά, διαχρονικά, ιδιαίτερα ενδύματα για μέρα και νύχτα. Θα ήθελα να προσφέρω σε κάθε γυναίκα κομμάτια που θα αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες της ενώ παράλληλα θα της χαρίζουν την αίσθηση της κομψότητας και της μοναδικότητας.”

 

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Η γυναίκα προσδίδει τη μορφή στο σχέδιο. Κάθε σιλουέτα σχεδιάζεται μέσα από μια επίμονη διαδικασία της σχεδιάστριας να δημιουργήσει το σωστό ένδυμα, για την κατάλληλη γυναίκα. Η επιδίωξη για διαρκή αλληλεπίδραση σχεδιαστή και γυναικείου κοινού είναι μια μέθοδος που επιτρέπει να καταγράψουμε τη φυσική αρχιτεκτονική και την κίνηση του σώματος, καθώς και τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας.

“Η εφαρμογή και η ραφή του ενδύματος είναι πολύ σημαντική για εμένα. Προσπαθώ να δημιουργώ ενδύματα που θα διαπερνούν το γυναικείο σώμα σαν μια αίσθηση φροντίδας.”

Ο σχεδιασμός των εμπνευσμένων τυπωμάτων αποδίδουν τη μοναδικότητα και το χαρακτήρα στο ύφασμα, ενώ η προσεκτική επιλογή υλικών και η ποιοτική κατασκευή δίνουν την αίσθηση ότι είναι τόσο σημαντικά όσο οι γυναίκες που τα φορούν.